7 Ağustos 2013 Çarşamba

Efsane Geri Dönüyor: Stilettolar

  Stilettolar, yılların eskitemediği ve bizim tüketemediğimiz nadir bir ayakkabı modeli. Her zaman kullanılabilir, modeli her kıyafete uyum sağlayabilir ayakkabılar onlar. Ve bu sezon podyumlarda, moda haftalarında daha çok göreceğiz onları.
  Stiletto denilince benim aklıma gelen ilk marka: efsanevi Christian Louboutin. Stiletto araştırması yaparken Louboutin'lerle ünlü blogger Chiara Ferragni'nin üzerinde karşılaştım.




  Tulumuyla, elbisesiyle, derisiyle, kürküyle, birçok farklı stilde kullanmış Ferragni Louboutin'leri.

  Birçok blogu baştan sona taradım stilettolar uğruna. Çok farklı stiller ve kombinler buldum. Kimi kot pantolon altına giymiş, kimi Chanel elbiseyle. Yani stilettolar birçok farklı kombin imkanı sunuyor bize. Spor ve sade bir kıyafeti anında spor-şık konumuna getirebiliyorsunuz. Stilettoların en güzel yanı bu bence. 


  Atlantic-Pacific blogunun yazarı çok sık kullanıyor stilettoları. Yırtık kot ve sade bir tshirt ile kombinlemiş leopar desenli stilettolarını. Saçını da sımsıkı bir topuz yapıp iyice sadeleştirmiş görüntüsünü. Çok hoşuma gitti bu kombin açıkçası. Dengeyi çok iyi yakalamış.

  Bir de her ayakkabı markasında mutlaka bir stiletto görebilirsiniz. Dünyanın en ünlü markasından Kadıköy'de ara sokaktaki küçük dükkanlara kadar her yerde bulunabiliyorlar. Bu da onlarca farklı renk ve desen imkanı sunuyor. Ayrıca herkesin Louboutin alamayacağı bir dünyada yaşıyoruz. Bütçesi kısıtlı olanlar da rahatlıkla alabilir bir çift stiletto.





  Stiletto avında yakaladılarım bunlar. Umarım ilham verici bir yazı olmuştur sizin için. Peki sizin stilettolar hakkında düşünceleriniz, kombinleriniz ve avladıklarınız neler? Yorumlarınızı bekliyorum :)

3 yorum:

  1. Stilettolar asla demode olamaz!
    Kombinlerden en çok Atlantic-Pacific blogunun yazarının oluşturduğu boyfriend jean - leopar stiletto takımını beğendim :)

    feledene.blogspot.com

    YanıtlaSil